Intresset är stort för alla frukter och smaker som används i den super-duper-goda fruktsalladen! Det vattnas i munnen!
Vi började med att göra dippsåsen till salladen. Vi mätte upp yoghurt med decilitermått, matsked använde vi till den krossade ananasen och tesked till honungen.
Vi lärde oss vad frukterna heter!
För att få frukten i mindre bitar klippte vi apelsinerna, pressade citronen och skar de andra frukterna.
Naturligtvis komposterade vi alla fruktrester och diskade våra skärbrädor.
Vi räknade hur många tallrikar och skedar behövdes för dukning. Sen var det äntligen dags att smaka på vår super-duper-goda fruktsallad! Det smakade jättegott! Efteråt sköljde vi våra skedar och tallrikar!
Receptskrivningsdags!
Med liv och lust målade vi riktigt många fina bilder till våra kokböcker!
Några vackra bilder på frukter samt recept på vår super-duper-goda fruktsallad. Vilken härlig dag vi hade! Dagen var lite annorlunda för vi hade besök av en journalist och två fotografer som följde oss i allt vi gjorde. Spännande och annorlunda!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar